Fest Health

Deoarece ne-am dorit să extindem activitățile LIREC dincolo de cercetarea clinică și de laborator, în perioada 17-21 iulie 2019 ne-am pus straiele de festival și am fost prezenți la Electric Castle cu proiectul Fest Health. În aceste zile, participanții la festival și-au putut testa în mod voluntar și gratuit nivelul de alcool în aerul expirat, pentru evaluarea obiectivă a consumului de alcool. În plus, am oferit sfaturi și informații legate de consumul de alcool, dintre care cel mai important a fost “don’t drink and drive, but enjoy the festival”.

Pentru a fi ușor de recunoscut în mulțime, membrii noștri au purtat tricouri cu mesaje personalizate. N-au fost zece mesaje, să putem face Decalogul Fest Health, însă vă prezentăm Heptalogul Fest Health:

Activitatea a fost primită cu entuziasm (și nu doar bachian 🙂 ) de către festivalieri, cele peste 300 de teste aplicate fiind confirmarea succesului primei ediții  Fest Health. În afara intervalelor orare de aplicare a testelor, membrii clubului au intrat și ei în atmosfera de festival, bucurându-se de concerte și numeroasele activități disponibile.

Ne propunem să continuăm colaborarea cu Electric Castle și în edițiile următoare, așadar, în loc de la revedere, vă spunem doar: meet us at the Castle!

canicula.3