Liver Research Club – participare la Târgul de cercuri științifice și proiecte OSM

Astăzi Liver Research Club participă la Târgul de cercuri științifice și proiecte OSM ! Te asteptăm până la ora 21:00 – str. Marinescu nr. 23 – pentru a te familiariza cu activitatea noastră.

Pe scurt, Liver Research Club presupune trei direcții majore: desfășurarea de proiecte de cercetare, formarea studenților și a medicilor pentru cercetare, implementarea de activități cu impact în comunitate. În cei trei ani de activitate, împreună am reușit să depunem și să câștigăm un număr impresionant de granturi de cercetare, să participăm la congrese naționale și internaționale cu lucrări originale, să formăm pentru cercetare peste 100 de studenți, să implementăm campanii de sănătate privind screeningul infecțiilor cu virusurile hepatitice B și C și a consumul  de alcool.

Dacă ești un tânăr pasionat de cercetare, ambițios și cu spirit de echipă, te invităm să te formezi alături de noi, să dobândești aptitudini esențiale pentru cercetare și să înveți să le aplici într-un mod eficient. De asemenea te așteptăm să te implici în proiectele noastre de sănătate publică și să contribui alături de noi la prevenirea consumului nociv de alcool în rândul populației din România, precum și la eradicarea virusului hepatitic C (obiectiv stabilit de OMS pentru următorii 10 ani) printr-un proiect ambițios de screening pe care ne propunem să îl implementăm începând cu acest an.

Ne poți urmări activitatea pe site-ul  www.lirec.ro sau pe pagina de Facebook – Liver Research Club . Promitem să te provocăm cu idei si proiecte îndrăznețe și de impact !

Anunturi

Înființarea ESBRA România

FORMULAR ÎNSCRIERE MEMBRI Vă invităm cu drag să fiți membri ai SOCIETĂȚII ROMÂNE DE STUDIU AL ALCOOLISMULUI, parte a Societății Europene ESBRA. Ø Ne aflăm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *