Proiectul The Oxygen Club – Aparatură și consumabile destinate oxigenoterapiei pentru spitalele din România

Prin proiectul The Oxygen Club asociația LIREC își propune să vină in ajutorul spitalelor din România prin dotarea acestora cu aparatură medicală destinată oxigenoterapiei. Dorim să achiziționăm începând de la consumabile (măști, tubulatură, canule nazale), stații mobile de oxigenoterapie de primă urgență (butelii de oxigen, reductor, barbotor), până la aparatură de ventilație invazivă, conform obiectivele prezentate pe pagina proiectului: https://lirec.ro/clubul-de-oxigen/.

Ne propunem, cu mult entuziasm, să putem susține prin acest proiect atât spitalele din Cluj-Napoca, cât și spitalele din întreaga țară, unul dintre obiectivele noastre fiind extinderea proiectului la nivel național. 

Mai mult, dorim să venim și în ajutorul spitalelor care în contextul pandemiei de Covid-19 se confruntă cu necesitatea adaptării resurselor proprii la cazuri care le depășesc profilul medical. Dorim să dotăm aceste spitale cu concentratoare de oxigen care să faciliteze, în caz de necesitate, mobilizarea pacienților care desaturează rapid în lipsa oxigenoterapiei. 

Prin intermediul site-ului www.lirec.ro vom prezenta întreaga activitate desfășurată în  cadrul acestui proiect, gradul de atingere al obiectivelor și modul de implementare al activităților. 

Invităm pe această cale publicul larg, persoane juridice și persoane fizice, să se alăture acestei inițiative. Doritorii pot să doneze pentru acest proiect în două moduri, fie utilizând platforma de donații online, fie printr-o donație în contul asociației.

Platforma de donații online: 

Contul asociației: 

  • Beneficiar: Asociatia Liver Research Club (LIREC)
  • Cont: RO53INGB0000999909271605
  • Deschis la banca: ING Bank
  • Cu mențiunea. Donatie 
Anunturi

Înființarea ESBRA România

FORMULAR ÎNSCRIERE MEMBRI Vă invităm cu drag să fiți membri ai SOCIETĂȚII ROMÂNE DE STUDIU AL ALCOOLISMULUI, parte a Societății Europene ESBRA. Ø Ne aflăm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *